Kılıçdaroğlu'ndan Talimat: Partimizin Tüm Milletvekilleri, Derhal İstanbul İl Başkanlığı Binamıza Doğru Yola Çıkın

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin tüm milletvekillerine CHP İstanbul İl Başkanlığı'na gitme talimatı verdi.

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tüm CHP'li milletvekillerine talimat veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul il başkanlığı binamıza doğru yola çıkın" ifadelerini kullandı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen toplam 9 yıl 8 aylık hapis cezasının 2'si bozuldu ve 3 suçtan aldığı 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezası Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafından onandı. Kaftancıoğlu hakkında verilen 4 yıl 11 aylık ceza aynı zamanda siyasi yasak anlamına geliyor.

Kararın ardından Twitter hesabından bir video paylaşan Kaftancıoğlu, "Biz iktidardaki kötülüğü gönderinceye kadar, bu ülkede sadece Canan Kaftancıoğlu için değil 84 milyon için hukuku yeniden sağlayıncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz. Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz. İşte o zaman bu ülkede gerçek adalet, gerçek hukuk tesis edilmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'nun yayımladığı video: Ayrıntılar geliyor...

kemal kılıçdaroğlu talimat partimizin tüm milletvekilleri derhal istanbul il başkanlığı binamıza doğru yola çıkın