Kılıçdaroğlu'ndan Tehdit: Parti İçi Tartışmaları Kamuoyu Önünde Yapanla Yolları Ayırırız

TAKİP ET

CHP'de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi üyeleri ve belediye başkanlarının ardından milletvekilleri ile bir araya geldi

CHP'de değişim tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunu korumak için her yolu deniyor. Dün yeni seçilen milletvekilleri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu tehditler savurdu. 

Birgün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre parti içi tartışmaların "kamuoyu önünde yapılmasına" tepki gösteren Kılıçdaroğlu’nun, bu tartışmaları basın ve vatandaşların önünde sürdüren isimlerin CHP’den uzaklaştırılacağını söylediği belirtildi. 

Kılıçdaroğlu’nun akşam yemeğine, aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile zoom toplantısında yer alan milletvekillerinin de olduğu eski ve yeni milletvekillerinin katıldıkları öğrenildi.

Burada milletvekillerine seslenen Kılıçdaroğlu’nun değişim tartşımalarına değinerek sızdırılan zoom toplantısının parti içi tartışmaları alevlendirdiğini, ekonomik gelişmeler ve yaşamın her alanına etki eden kötü yönetim örneklerinin konuşulması gerekirken CHP’nin tartışıldığını söylediği belirtildi.

Partililerden iktidarın gündem değiştirme çalışmalarına katkı vermemesini isteyen Kılıçdaroğlu, bu tartışmaları kamuoyu önünde sürdüren isimlerle yolların ayrılacağı ve bu kararın hızla hayata geçirileceği tehdidinde bulundu.  

kılıçdaroğlu chp chpde değişim değişim tartışmaları kılıçdaroğlu istifa