Kılıçdaroğlu'nu Paylaşımlarını Beğenen Pilot THY'den Kovuldu İddiası

TAKİP ET

THY pilotu Evren Kaptan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'na atılan destek mesajlarını sosyal medya hesabında paylaştığı için işten çıkartıldığı iddia edildi.

Türk Hava Yolları'nda pilot olarak görev yapan Evren Kaptan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin atılan destek mesajlarını sosyal medya hesabında paylaştığı için işten çıkartıldığı iddia edildi.

Kaptan'ın, Kılıçdaroğlu'na ait tivitleri beğendiği ve benzer mesajları paylaştığı gerekçesiyle Türk Hava Yolları'ndaki işinden çıkartıldığı öne sürüldü.

İYİ Partili Ali Kıdık'ın sahibi olduğu Airport Haber'de bulunan iddiya göre Kaptan Pilot Evren Kaptan, seçim sürecinde aralarında Cem Yılmaz ve Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu hesaplardan yapılan paylaşımları beğendi ve kendi hesabından paylaştı. Seçimden sonra THY, Evren Kaptan'ın görevine son verdi. Evren Kaptan hukuki mücadele başlattı.

Ali Kıdık paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat İcra Kurulu marifeti ile Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun twitlerini beğenen, RT yapan Kaptan Evren Turan’ın işine son verdi. 

Bunun anlamı şudur; THY’de AKP’li hariç kimse çalışamaz.''

 

kemal kılıçdaroğlu ali kıdık thy Kovuldu işten çıkartıldı sosyal medya paylaşımı