Kılıçdaroğlu'nun Adaylık Israrı: 'Kılıçdaroğlu CHP'nin Adayı Deyin'

TAKİP ET

Türkiye kader seçimine yaklaşırken girdiği tüm seçimleri kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık ısrarı giderek güçleniyor.

AKP'nin 20 yıllık iktidar serüveninin sonunda Türkiye, kendisini tarihinin en derin ekonomik buhranının ortasında buldu. Milyonlarca sığınmacı ve göçmenle dolu ve yargının adalet üzere çalıştığına vatandaşların ezici çoğunluğunun inancının kalmadığı Türkiye'de halk, yaklaşan seçimleri dört gözle bekliyor.

Bazılarına göre yaklaşan seçimler, Atatürk'ün kurduğu Türk Cumhuriyeti için kader seçimi olma niteliği taşıyor. Geçen seçimlerde kendisi aday olmayıp Muharrem İnce'yi aday yapan ve bugüne kadar girdiği tüm genel seçimlerde mağlup olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son hamleleleri, adaylık arzusunun işaretleri olarak yorumlanıyor.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na siyasi yasak getirilmesinin ardından İstanbul Maltepe'de yapılan mitingde platformda kullanılan renklere ve fotoğraflara varıncaya kadar tüm ayrıntılar Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı şeklinde yorumlandı.

Kılıçdaroğlu Maltepe'de, Milletin Sesi Mitinginde: Sarayın ve Suç İşleri Bakanının Ellerinden Yetkilerini Alınca Hepsinin Defterini Dürmek Zorundayız


CHP yetkilileri uzun bir süredir Millet İttifakı'nın adayının kim olacağına ilişkin sorulara, "gönüllerinin adayının Kılıçdaroğlu olduğu" şeklinde cevap veriyordu.

Özgür Özel: Gönlümüzden Geçen Aday Kemal Kılıçdaroğlu


Odatv'nin haberine göre Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'lilere "gönlümün adayı" sözünü kullanmayı yasakladı. Bu yasağın yanı sıra Kılıçdaroğlu partililere "Kılıçdaroğlu CHP'nin adayı" deme talimatı verdi. 

Fatih Altaylı: Yanlış Adayla Gidilecek Seçim Kaybedilirse CHP Diye Bir Parti Kalmayacaktır

İYİ Parti Grup Başkanı Tatlıoğlu 'Erdoğan'ı Geçen 3 İsim Var' Dedi, Kılıçdaroğlu'nu Saymadı

kemal kılıçdaroğlu adaylık ısrarı chp adayı deyin