Kılıçdaroğlu'nun Ardından AKP de Halkı Ekran Başına Davet Etti

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik de Erdoğan'ın konuşması için halkı "ekran başına" davet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam saat 21.00 için davette bulunmuş ve işaret ettiği saatte sosyal medya hesabından bir video yayımlamıştı.

Kılıçdaroğlu söz konusu videoyla yaptığı açıklamasında "helalleşme" çağrısını hatırlatarak "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız" demiş, Meclis'e bir kanun teklifi sunacaklarını duyurmuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan Başörtüsü Mesajı: Yarın Kanun Teklifimizi TBMM'ye Sunuyoruz

AKP'den Davete Davetle Yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından AKP Sözcüsü Ömer Çelik de bir davette bulundu.

"Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık" diyen Çelik şu ifadeleri kullandı:

"Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır.

Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz.  Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır."

kemal kılıçdaroğlu ömer çelik recep Tayyip Erdoğan akp halkı ekran başına davet etti