Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Erdoğan Toprak: En Yakın Aday Kılıçdaroğlu Gibi Duruyor

TAKİP ET

CHP'liler CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin propaganda faaliyetlerine hız verdi.

CHP'li isimler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik propaganda faaliyetine hız verdi.

Cumhuriyet'in haberine göre Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Erdoğan Toprak, "Altı muhalefet partisi genel başkanının Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelmesi Kılıçdaroğlu’nun adaylığına giden bir adım mı?" şeklindeki soruya"Sayın Kılıçdaroğlu’nun ittifak içinde bir kabul gördüğünü görüyorum. Masadan onay çıkmadan bir şey söylemek doğru olmaz. Ancak en yakın aday o gibi duruyor" yanıtını verdi.

"Seçime yönelik kaygı duymuyorum" diyen Erdoğan Toprak, "Millet İttifakı, toplumdaki ayrışmayı ortadan kaldıran bir yapıya doğru gidiyor. Tüm kesimleri içinde barındıran bir süreç yaşıyoruz. Seçim sonrasında ise çok dikkatli adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Bunun yanı sıra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "ittifak yerine koalisyon protokolü" yapılmasına ilişkin isteğinden diğer partilerin sıcak bakmaması nedeniyle vazgeçtiği belirtiliyor. 

'Ya Mansur Ya Ekrem, Adayımız Sen Değilsin Demokrat Dedem'

kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı erdoğan toprak en yakın gibi duruyor