Kılıçdaroğlu'nun Suriyeliler Gidecek Afişinden Rahatsız Olan Suriyelinin, Türk Kadınlarına Hakaret Ettiği ve Saray'da Ağırlandığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Suriyeli şahıs Kılıçdaroğlu'nun Suriyeliler gidecek vadinden rahatsız oldu.

AKP istibdadı yönetimindeki Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın en çok göçmene ev sahipliği yapan ülkesi oldu. AKP istibdadı, başta AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, göçmenleri geri göndermeyeceğini belirtiyor.

Muhalefette ise göçmenlerin geri gönderilmesine ilişkin çeşitli vaatler var. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Suriyelileri geri gönderme vaadi veriyor. 

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da asılan bir afişi Suriyeli Ahmed Kanjo adlı şahsı rahatsız etti. Şahıs, "Suriyelilere karşı yazılan ırkçı ifadeleri İstanbul'daki en büyük projelerden birinin yanına yerleştirdiler.   Bu proje, Suriyeli bir işadamına ait olup, yüzlerce Türk işçiyi ve çalışanı istihdam etmektedir, üstelik deprem mağdurları için 30.000.000 t (1,591,000 $) bağışta bulunmuştur.   Bu doğrultuda, sadece mülteciler değiliz, biz iş adamları, yatırımcılar, doktorlar ve mühendisleriz... Bu ülkenin aktif üyeleriyiz." ifadeleriyle tivit attı. 

Şahsın geçmişte Türk kadınlarına hakaret ettiği ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış tarafından Saray'da ağırlandığı ortaya çıktı. 

 

 

kılıçdaroğlu kemal kılıçdaroğlu suriyeliler paylaşımı Suriyeliler ahmed kanjo erdoğan saray