'Kılıçdaroğlu PKK'nın Adayıdır' Diyen AKP'nin Anketçisi 'Optimar Hilmi' Yayını Terk Etti

TAKİP ET

Kılıçdaroğlu'nu Kürtçü terör örgütü PKK'nın adayı olmakla itham eden AKP yandaşı Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Kübra Par'ın müdahale etmesi sonrası yayını terk etti

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, HaberTürk TV'de Kübra Par'ın sunduğu "Açık ve Net" programına konuk oldu.

Programda konuşulan konu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kürtçü HDP'yi ziyaretiydi. Yayına Ankara stüdyosundan bağlanan Daşdemir, Kılıçdaroğlu'nu Kürtçü terör örgütü PKK'nın adayı olarak itham etti.

Daşdemir, iddiasını sert bir şekilde ifade ederken, programın moderatörü Kübra Par araya girerek, "Hilmi bey sakin" diye uyarıda bulundu. Ancak Daşdemir, konuşmaya devam ederek sesini yükseltti. Bunun üzerine Par, "Hilmi bey müdahale edeceğim. Sakin olup sessiz olup lütfen müdahalemi dinleyin" diyerek uyarıda bulundu.

Kübra Par, daha sonra Hilmi Daşdemir'e "Lütfen beni dinler misiniz! Lütfen ya, en azından asgari nezaket bekliyorum sizden" diyerek tepki gösterdi. Ancak Daşdemir'in sözlerine devam etmesi üzerine Par, "Bakın Türkiye'nin HDP'nin PKK ile ilişkileri konusunda sizin görüşleriniz düşünce özgürlüğüdür. Bunu sonuna kadar dile getirmeniz için alan açıyorum" dedi.

Sonrasında ise Hilmi Daşdemir, kulaklığını çıkararak canlı yayını terk etti. Bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi Hilmi Daşdemir'in tavrını eleştirdi. 

hilmi daşdemir habertürk kübra par canlı yayın optimar araştırma kemal kılıçdaroğlu hdp pkk