Kılıçdaroğlu, Savcı Sayan'ın Uzun Namlulu Silahlarla Şov Yaptığı Ağrı'ya Gidiyor

TAKİP ET

CHP lideri Kılıçdaroğlu Ağrı'ya gidiyor.

Genel seçimlere bir yıldan az süre kalması ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle birlikte CHP tüm teşkilatlarıyla sahaya indi. Erken seçim ihtimalini kesin bir dille reddeden AKP de başta İstanbul olmak üzere saha çalışmalarına hız verdi.

Seçim Hazırlıkları Hızlandı: AKP İstanbul'da Sahaya İniyor

AKP'liler Sahaya İndi: Çiftçiler Son 20 Yılın En Memnun Dönemini Yaşıyor


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi cumhurbaşkanı adaylığı konusunda giderek daha fazla öne çıkıyor. 

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener gibi aday alternatiflerinin de sorulduğu anketlerde önce görülmeyen Kılıçdaroğlu'nun ismi, CHP'li isimler tarafından hiç olmadığı kadar öne çıkarılıyor.

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu, İktidarı Devralmak İçin Gün Sayıyor

Veli Ağbaba: CHP'nin Üzerinde Uzlaştığı Aday Kılıçdaroğlu'dur


Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de "Milletin Sesi" mitinginde vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi için "küçültücü" biçimde kullandığı "Bay Kemal" sıfatını tam anlamıyla sahiplenen bir konuşma yapmıştı. "Bay Kemal" olmak için sahip olunması gereken faziletleri sıralayan Kılıçdaroğlu, bu konuşmasını  sosyal medya hesabından paylaşmış ve sosyal medya hesaplarının özgeçmişine bu ifadeyi eklemişti: "Bay Kemal"

Kılıçdaroğlu, AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın şehrin sokaklarını uzun namlulu silahlarla dolaşarak gövde gösterisi yapmasının hemen ardından Ağrı'ya gidiyor. CHP lideri saat 14.00'da Doğubayazıt'a giderek Ahmet-i Hani Türbesi'ni ziyaret edecek. Bunun ardından Ararat Restoran'a gidecek olan Kılıçdaroğlu Doğubayazıt iş dünyası ile bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu saat 17.30'dan itibaren ise Ağrı Cumhuriyet Caddesi'ne çıkarak esnafları ziyaret edecek, vatandaşların dertlerini dinleyecek.

kemal kemal kılıçdaroğlu savcı sayan uzun namlulu silahlarla şov yaptığı ağrı gidiyor chp cumhurbaşkanı adayı ortak aday altılı masa ahmed-i hani türbesi doğubayazıt