Kılıçdaroğlu: Seçimi Aldıktan Sonra Uyuşturucu Pisliklerinin Kafasını Koparacağım

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere'de yaptığı açıklamada "O pisliklere sesleniyorum hala hayattayken kaçın. Seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarınızı koparacağım asla ama asla acımayacağım" dedi.

Londra'dan KRT TV canlı yayınına katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP iktidarının ülkeye kara para girişine izin verdiğini belirterek "Erdoğan güya sigaya karşı ama uyuşturucu için sorun yok Erdoğan’a göre. Ülkeyi gri listeye soktular. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesi. Türkiye’nin sürekli kontrol altında tutulması demek. Daha büyük sorun kara para ile gelen mafyalar… Ülkede baronlar at koşturuyorsa sorunumuz vardır" dedi.

"Sırpların Ne İşi Var İstanbul'da? Kafalarınızı Koparacağım"

"Sırpların ne işi var İstanbul'da?" diye soran Kılıçdaroğlu, "Uluslarararası uyuşturucu pislikleri İstanbul’u doldurdu. O pisliklere sesleniyorum hala hayattayken kaçın. Seçimi aldıktan sonra peşinize düşeceğim kafalarınızı koparacağım asla ama asla acımayacağım. Emniyet’in raporları bunu anlatıyor. İktidar sahipleri Emniyet’in raporlarını okumaktan aciz. Bu rakamlar EGM’nin verileri" ifadelerini kullandı.

Yalandan 'Bacak Kırma' Algısı"

Uyuşturucu meselesine göz yuman herkesin hapse gireceğini belirten Kılıçdaroğlu, çok kararlı olduğunu vurgulayarak "Çözüm nerede? Yalandan 'bacak kırma' algısı. Bunlar toplumu kandırma. Çözüm temiz parayı Türkiye’ye getirmektir. O paralarla o yatırımlarla gençleri sokaktan toplayacağız. Bu parayı alıp getireceğim bunun için Londra’dayım" diye konuştu.

Soylu: Emniyet'e Talimat Veriyorum, Uyuşturucu Satıcısını Bulduğunuz An Ayaklarını Kırın

"Temiz Parayı Bulup Getirmek İçin Londra'dayım"

Londra'ya "temiz para" için gittiğini belirterek "Temiz paranın girdiği sokaktan uyuşturucu paraları kaçacak. Ben burayı bulup getireceğim bunun için Londra’dayım" diyen Kılıçdaroğlu, "Halkımızdan ricam sabırla Kasım sonunu, Bay Kemal’i beklesinler. Çok güzel şeyler açıklayacağım" dedi.

"Erdoğan'ın Aklı Ermez"

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Onun aklı ermez" diyen Kılıçdaroğlu, "Katma değeri yüksek ürün, bilgi ekonomisi, sosyal bilgi ne demektir, üniversite özerkliğini bilmez. Aslında Erdoğan beni muhatabım değil. Erdoğan’a çağrı yaptım gelsin önüme tartışsın. Cesaretli olsun ben adam yemem. Karşıma çıksın" ifadelerini kullandı.

kemal kılıçdaroğlu seçimi aldıktan sonra Uyuşturucu pisliklerinin kafasını koparacağım kasım sonunu bekleyin