Kılıçdaroğlu: Sizin Feriştahınız Gelse Geri Adım Attıramaz

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Özışık kardeşlerin talimatıyla saldırıya uğradığı iddia edilen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında konuştu. Atabay'ın yasa dışı yapılaarın karşısında durduruğunu ve durmaya devam edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, ''Didim Belediye Başkanı'mıza 5 kişi sopalarla saldırdı. Niçin biliyor musunuz? Didim'de yapılan iki tane kule var. Didim'e ihanet edilmesini istemiyor bizim belediye başkanımız. 'Yıkacağım yasa dışı yapılan yerlerin tamamını yıkacağım' diyor. Sen misin yıkmak isteyen? Önce havuz medyasının gazetesi yani Sabah Gazetesi belediye başkanımıza iftira attılar. 'Didim Belediye Başkanı tutuklandı' diye manşet attı. Halbuki böyle bir şey yok. Peki gazete özür diledi mi? Dilemez. Çünkü özür dilemesi için ahlak sahibi olması lazım. Ahlaksız bir adam özür diler mi? Dilemez. Bunu söylüyorum ki bakalım yarın ne yazacaklar. Bu belediye başkanımız direndi ve ben bunları yıkacağım dedi. Yıkım ihalesi açtı kimse korkudan ihaleye girmedi. Sonunda bir cesur adamı buldular. Ve dün akşam saldırıya uğradı. Belediye başkanımızın sağlığı yerinde. Mücadelesini Didimliler için yapsın'' şeklinde konuştu.

Haram Oya İhtiyacımız Yok

Ruhsatı olmayan tüm binaların yıkılacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, ''Onlar bizim üzerimize mafyalarıyla, çeteleriyle, yer altı dünyasının beslemeleriyle gelebilirler. Sanıyorlar ki biz CHP'lilere geri adım attırırız. Yahu siz Kuvay-i Milliye ruhunun bu topraklarda olduğunu bilmiyor musunuz? Sizin feriştahınız gelse geri adım attıramaz. Kimsiniz siz? Birilerinden para alıyorsunuz saldırıyorsunuz ondan sonra. Parayla tutulan adamlarda insanlık yoktur. Onlar kendi vicdanlarını ve beyinlerini paraya teslim etmiş insanlardır. Yüreklerinde vicdan ve adalet duygusu yoktur. Ruhsatı olmayan binaların katların hepsini yıkacağız. Gerekirse bütün milletvekilleri elimizde birer balyozla gidip onların tamamını yıkacağız'' ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu, AKP'lilerin doymak bilmediğini ve sürekli 'aç' olduklarını da ekleyerek hırsızları doyurmanın mümkün olmadığını söyledi. ''Sakın ola ki kul hakkı yiyen hiç kimse CHP'ye oy vermesin. Haram oya ihtiyacımız yok'' diyen Kılıçdaroğlu, AKP'ye oy verenlerin vicdanlarını sorgulamaları gerektiğini belirtti.

kemal kılıçdaroğlu feriştah saldırı sisim belediye başkanı akp