Kılıçdaroğlu: Şunu Artık Bilmek Zorundayım, Siz Gerçekten Benimle Birlikte misiniz?

TAKİP ET

"Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekillerine şu ifadelerle seslendi:

"Ben sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor buna inanın. Ve yine buna inanın bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz.

Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz, benimle olduğunuzu artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum."

CHP lideri, bu sözlerinin ardından CHP'li milletvekilleri tarafından ayakta alkışlandı. CHP liderinin konuşmasından kısa süre sonra Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da şu dikkat çekici paylaşımı yaptı.

İmamoğlu'ndan Dikkat Çekici Paylaşım: 'Her Koşulda Genel Başkanımızın Yanındayım'

 

Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu'na 'Yanındayım' Dedi

 

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı: Kemal Kılıçdaroğlu

Aralarında CHP Grup Başkanvekillerinin de bulunduğu pek çok üst düzey CHP'li yönetici, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu defalarca söyledi.

Cumhurbaşkanı adaylığına dair spekülasyonların geniş bir kanaate döndüğü grup konuşmasında CHP lideri, "Ya bana katılın ya da önümden çekilin" demişti.

Bu konuşmasıyla Kılıçdaroğlu, partisine bir kez daha arkasında toplanma çağrısı yapmış oldu.

kemal kılıçdaroğlu partisine chp sitem etti şunu artık bilmek zorundayım siz gerçekten benimle birlikte misiniz