Kılıçdaroğlu Suudi Arabistan'a Giden Erdoğan'a Sert Sözlerle Yüklendi

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi.

Daha önce Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın emriyle öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı konusunda Suudi Arabistan'ı suçlayan ve sonunda davanın Riyad'a devrini sağlayarak büyük bir geri adım atan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz'in daveti üzerine Suudi Arabistan'a gitti.

Suudi Arabistan'a sıcak bir şekilde karşılanan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kral ve Veliaht Prens'le görüştü, Kabe'ye Umre ziyaretinde bulundu.

Erdoğan Suudi Arabistan'da: Bakanlarla Birlikte Umre Ziyareti

"Masum İnsanlara Müebbet Verdirir, Sonra Katille Kucaklaşır"

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan'ı sert sözlerle eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkesinde masum insanlara müebbet verdirir ve bunu havalimanında savunur. Sonra uçaktan iner, katille kucaklaşmaya gider koşa koşa. Kendi ülkesinde insan parçalayanın önünde eğilir, gözleri ona aşkla güler. İşte sen busun Erdoğan. Utan diyeceğim ama nafile" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise şu paylaşımı yaptı:

"Ey para sen nelere kadirsin?! Bir cumhurbaşkanı ülkesinin itibarını bu kadar ayaklar altına alır mı: Recep Tayyip Erdoğan'sa alır. Sınırlarımız içinde bir gazetecinin vahşice katledilmesi emrini veren Suudi Prens Muhammed bin Salman'la kucaklaşıyor. Utanmasa elini öpecek!"

Gezi Davası: Osman Kavala'ya Ağırlaştırılmış Müebbet

18 Yıl Hapse Mahkum Edilen İBB Koordinatörü Tayfun Kahraman'ın Kızıyla Vedalaştığı Anlar...


kemal kılıçdaroğlu suudi arabistan giden recep tayyip erdoğan sert sözlerle yüklendi katille kucaklaşmaya gider osman kavala veli ağbaba