Kılıçdaroğlu, TikTok Serüvenine 5 Renk Seçenekli Tripodla Başladı: Gelmez Dediniz, Ne Oldu?

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada gençlerle iletişim kurmak için yeni bir platforma adım attı. Kılıçdaroğlu, TikTok'ta hesap açarak ilk videosunu paylaştı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada gençlerle iletişim kurmak için yeni bir platforma adım attı. Kılıçdaroğlu, TikTok’ta hesap açarak ilk videosunu paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun TikTok’taki ilk videosu, “beş renk seçenekli tripod aldım” sözleriyle başlıyor. Videoda Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs Sonrası gençlere verdiği sözleri anlatacağını belirtiyor ve takipçilerinden yorum yapmalarını istiyor.

Kılıçdaroğlu’nun TikTok’taki hesabı @kilicdarogluk olarak belirlendi. Hesabın tanıtım bölümünde ise “13. Cumhurbaşkanı Adayı | Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı | Gençlerin Demokrat Amcası | Bay Kemal” ifadeleri yer aldı.

Kılıçdaroğlu, TikTok’taki videosunu Twitter’dan da paylaştı. Twitter’da 9,6 milyon takipçisi bulunan Kılıçdaroğlu, paylaşımına “Gelmez gelmez dediniz, ne oldu?” notunu düştü.

 

kemal kılıçdaroğlu TikTok tripod