Kılıçdaroğlu: Türkiye'yi Bir Kişiye Emanet Edemeyiz

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, açıklamada, "Türkiye bir kişiye emanet edemeyiz, Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Önce Allah’a sonra kendinize sonra bize güveneceksiniz. Türkiye’yi aydınlığa beraber çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında "Türkiye’nin iyi yönetilmediğini artık sağır sultan biliyor. Türkiye’yi aydınlığa çıkarmak hepimizin namus borcudur. İnandığımız yoldan hiçbir güç bizi geri döndüremeyecek. Bu mücadele bir hak mücadelesidir. Bunu böyle bilelim. Her karış toprağında şehitlerimizin olduğu bir bölgede Çanakkale Geçilmez destanı yazıldı. Milletin iradesi geçilmez kıldı, padişahın iradesi geçilir kıldı. Neden tek adamın her dediği olsun düşüncesine karşıyız. Türkiye Cumhuriyeti’ni bir kişiye emanet edemeyiz. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Önce Allah’a sonra kendinize sonra bize güveneceksiniz. Türkiye’yi aydınlığa beraber çıkaracağız. Akşam yattığımızda sabah ne olacağını bilmiyoruz. Çünkü devlet yönetilmiyor. Devlet bilgiyle yönetilir. Öfkeyle, kinle yönetilmez. Egemen güçlerin talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti yönetilmez. Savurganlıkla, israfla devlet yönetilmez. Türkiye’yi bir kişiye emanet edemeyiz. Bir Milletvekilinin attığı bir tweetten dolayı dokunulmazlığı kaldırılıyor. Hangi adalet bu. Saray’dakiler müslümanlığı kimseye bırakmıyor. Onların dışında müslüman yok. 42 milyon kadına ihanet edeni de gayet iyi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

kemal kılıçdaroğlu türkiye bir kişi emanet edemeyiz erdoğan saray grup toplantısı chp eleştiri yüklendi iktidar konuştu açıklama