Kılıçdaroğlu: Uygun Tarihte Memleket Partisi'ne Gitmek İstiyorum, Arkadaşlarımız Ziyaret İçin Başvuracak

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, diğer partiler gibi Memleket Partisi'ni ziyaret edeceğini belirterek uygun görülmesi halinde belirlenen tarihte görüşmek istediğini söyledi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, özcü yazarı Deniz Zeyrek ile yaptığı röportajda, diğer partiler gibi Memleket Partisi'ni ziyaret edeceğini belirterek uygun görülmesi halinde belirlenen tarihte görüşmek istediğini söyledi.

"Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum"

Kılıçdaroğlu ayrıca, Kürtçü HDP ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini ve HDP'nin "ilkelerde anlaşırlarsa destekleyeceklerini" ifade ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, AKP medyasındaki "bakanlık verecekler" iddialarını yalanladı ve Kürtçü HDP'nin bakanlık gibi bir talebinin olmadığını açıkladı.

Kılıçdaroğlu, iktidarın Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası depremzedelerden para alacak olmasını eleştirdi.

Ücretsiz konut vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu, vatandaşın bu konutlara güvenmesinin nedeninin devlet olduğunu vurgulayarak konutun güvenli olduğunu beyan eden herkesin, yani devletin, sorumluluğunun olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu, depremzedelere ev satacak olmanın doğru olmadığını ve onları borçlandırmanın yanı sıra gelecek nesilleri de etkileyeceğini belirterek eleştirdi.

 

 

kemal kılıçdaroğlu Muharrem İnce memleket partisi