Kılıçdaroğlu: Vallahi de Billahi de Bu Memleketi Düzelteceğim

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uşak'ta ziyaret ettiği üretici kadınlar ve çiftçilerle sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, Uşak’ın Sivaslı ilçesine giderek Belediye Başkanı Hürriyet Şafak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Şafak, “Geçim kaynağımız tarım. Biz de tarımda reform yapacağız diye geldik” diyerek halkın ürettiği ürünlerin satışında ve girdi maliyetlerinde sıkıntı yaşadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, belediyeden ayrıldıktan sonra çiftçi ve esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Kılıçdaroğlu, “Hak, hukuk ve adalet gelecek” diyen kadınlara “Beraber yapacağız, bize güvenin, bunu yapacağız. Her evde bereket olacak güzellik olacak. Dürüst ve namuslu insanlar bu memleketi kurtaracak. Vallahi de billahi de bu memleketi düzelteceğim. Bu memlekette hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” dedi.

Dükkandan çıkıp manava geçen Kılıçdaroğlu, “Beraber düzelteceğiz. Bu ülkede herkesin evine helal ekmek götürebileceği bir düzeni kurmak zorundayız. Birlikte yapacağız, namuslu siyasetçiler gelsin. Cebini dolduran değil vatandaşı düşünen olacak. Herkesin huzur içinde olması lazım ve bunu da Allah'ın izniyle beraber yapacağız” ifadelerini kullandı.

kılıçdaroğlu chp memleket düzelteceğim uşak ziyaret hürriyet şafak