Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak'ın Manşetini Paylaştı: Biraz Kafa Çalıştırın Yahu

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yandaş Yeni Şafak gazetesinin manşetini paylaştı:: "Ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor!"

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi bugün, "Bay Kemal'in Köstebeği Kim" manşetiyle çıktı.

Yeni Şafak'ın haberinde "KYK borcu ve otomobilde ÖTV düzenlemesini önceden haber alıp rol kapan Kılıçdaroğlu, bu kez de 'icra affında'  sahne aldı. 80 günlük emeğin ürünü düzenlemenin açıklanmasına günler kala 'Borçlarınızı sakın ödemeyin!' diye çağrı yapan Kılıçdaroğlu'nun içeriden nasıl bilgi aldığı merak konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun köstebeği kim?" ifadelerine yer verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak'ın bugünkü sayısının ilk sayfasını sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı:

"EYT’yi çözün. Sonra ağlıyorsunuz, gece yarısı manşetleri değiştiriyorsunuz, böyle komik algı operasyonları yapmak zorunda kalıyorsunuz. Öğretmenler konusunda da ısrar edeceğim çok aşikar. Biraz kafa çalıştırın yahu, önden önlem alıp çözün. Ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor!"

 

kemal kılıçdaroğlu yeni şafak manşetini paylaştı biraz kafa çalıştırın yahu ötv kyk otomobilde düzenlemesi köstebek köstebeği kim