Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Teşekkür: İktidarın Rezilliği Bundan İyi Anlatılamazdı

TAKİP ET

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek çağrısını eleştiren Kılıçdaroğlu, 'iktidarın rezilliği bundan daha iyi anlatılamazdı' diyerek Bahçeli'ye teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin askıda ekmek çağrısını eleştiren Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin askıda ekmek çağrısının ülkenin içinde bulunduğu durumu özetlediğini belirtti.

Kılıçdaroğlu kampanya için, "Geldiğimiz nokta; askıda ekmek! İktidarın 18 yılda getirdiği noktayı başka proje anlatamazdı.. Kuru soğana muhtaç ettiler vatandaşı… Askıda ekmek çağ açan bir proje… Bu iktidarın bizi getirdiği rezilliği bundan daha iyi anlatamazdınız. O nedenle Sayın Bahçeli'ye yürekten teşekkür ediyorum.

83 milyon bir avuç tefeciye hizmet eder hale geldi. Bunlarda vicdan var mı? Açlık sınırının altında milyonlarca kişi gelir elde ediyor. Çubuk'tan bir kadın yardım için arıyor. 'Çok zorda olmasaydım aramazdım. İki aylık çocuğumu doktora götürdüm. Çocuğun hiç gelişmediğini ve böyle devam ederse çocuğumu Çocuk Esirgeme Yurdu'na alacaklarını söylediler. Çocuğumu şekerli suyla besliyorum sütüm kesildi' dedi. Evet yardım ettik ama bu bize ulaşan kişi. Böyle milyonlar var. Saray'ın halka, işsizle bir işi yok. Onlar dünyayı toz pembe görüyorlar" şeklinde konuştu.

kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli askıda ekmek kampanyası kılıçdaroğlu bahçeliye teşekkür etti iktidarın rezilliği bundan daha iyi anlatılmaazdı dedi yoksulluk işsizlik chp mhp akp iyi parti askıda ekmek çağrısı a