Kılıçdaroğlu'ndan "Fezleke" Çıkışı: Yiğide Savaş Bayramdır

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına verilen fezlekenin ardından "Yiğide savaş bayramdır, hodri meydan!" dedi.

Aralarında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 8 CHP'li milletvekili hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin TBMM Başkanlığına fezleke verilmişti. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise bu duruma kişisel Twitter hesabından yayımladığı videolu bir mesajla karşılık verdi. Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Ülke 'lebalep' hasta. Hastanelerde yer yok. 128 milyar doların nereye gittiği belli değil. Gece yarısı, muhalefet partisinin ofislerini basıyorlar, vinçlerle. Eh, gündemi değiştirmek gerekiyor. Algıları tutmadı; algıcıların algıları, tutmadı. Şimdi ne yapıyorlar? Fezleke düzenliyorlar, Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldıracağız, diye. Yahu önemli olan, Kılıçdaroğlu değil; önemli olan, ülke. Kılıçdaroğlu, fanidir. Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin; yiğide savaş, bayramdır. Hodri meydan!"

Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri için hazırlanan fezlekelere, CHP’nin hakkında toplatma kararı verilen "21 Soruda FETÖ’nün Siyasî Ayağı" başlıklı broşürün sebep olduğu biliniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Cumhuriyet Halk Partisi Kılıçdaroğlu dokunulmazlık fezleke TBMM Başkanlığı 128 milyar dolar fetö lebalep çin virüsü salgın koronavirüs kovid-19 covid-19 yiğide savaş bayramdır savaş bizi