Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası'na Ziyaret

TAKİP ET

Doların rekor üstüne rekor kırması üzerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası'nı ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, doların lira karşısında rekor üstüne rekor kırması üzerine Merkez Bankası'nı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu doların lira karşısında 9,00'ı aşması üzerine "Erdoğan ve Merkez Bankası Başkanı el ele verdi, halkımızı fakirleştiriyorlar. Bu açıkça millete zulümdür. Şunu da söyleyeyim, Merkez Bankası Başkanı’nın bu ihanette sorumluluğu gitgide artıyor. Unutmayacağım bunu!" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

14.06'da yeni bir Twitter paylaşımı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Dolar rekorlar kırıyor. Motorin ve benzine yine zam geldi. Sebep olduğun bu rezaletin milleti ezmesini daha fazla izleme Erdoğan, Kara Kış Fonu'nu kur! Ayrıca bugün 15.30’da Merkez Bankası’na gideceğim. Yok öyle istediğin gibi at koşturmak. Biz varız ve mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşmek üzere geldiği Merkez Bankası'nda kendisine CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Bülent Kuşoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke'nin iştirak ettiği bildirildi.

Kılıçdaroğlu'ndan Merkez Bankası'na sürpriz Ziyaret