Kim Kardashian Ermenistan'a 1 Milyon Dolar Bağışladı: Türk Medyası Bu Türk Düşmanını Neden Boykot Etmiyor?

TAKİP ET

Reality Şov yıldızı Kim Kardashian Ermenistan'a 1 milyon dolar bağışladığını açıkladı.

30 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Dağlık Karabağ’da gerginlik devam ederken, Ermeni asıllı reality şov yıldızı Kim Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağışta bulunduğunu açıkladı. Daha önce Dağlık Karabağ’da ‘Ermenilerin saldırıya uğradığı’ yorumuyla dikkat çeken Kardashian'dan bölgedeki gerginlikle ilgili yeni bir adım geldi. Kardashian, Ermenistan Fonu’na 1 milyon dolar bağış yapmakla kalmadı ve takipçilerine de bağış çağrısında bulundu.

Kardashian, Instagram’da paylaştığı videoda, “Ermenistan Fonu’nu desteklemeye yönelik yürütülen uluslararası çabaların bir parçası olmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. Kardashian ayrıca, “Aklım ve dualarım oradaki cesur adam, kadın ve çocuklarla. Mesafelerle ayrılsak da sınırların bizim için bir engel olamayacağını ve tüm dünyada hep birlikte tek bir Ermeni ulusu olduğumuzu herkesin hatırlamasını istiyorum” dedi.

Kardashian, Ermenistan Fonu’nun bölgedeki gerginlikten etkilenen kişilere insani yardım sağladığını iddia etti.

Kim Kardashian'ın bu açıklamasının ardından akıllara Türk medyasının neden hala Türk düşmanı Kim Kardashian'ı boykot etmediği ve magazin programlarının Kardashian'ı neden ilk sıralarda gösterdiği geldi. Hatırlanacağı üzere Kardashian, her yıl sözde Ermeni soykırımı için de propaganda yapıyor.

Kim Kardashian Ermenistan Azerbaycan Dağlık Karabağ