Kim Yalan Söylüyor: CHP'den Perinaz Yaman Danışman Yapıldı İddialarına Yalanlama

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kanı bozuk diyen Kürtçü, mürteci ve Atatürk düşmanı Mahpeyker Yaman'ın "genel başkan danışmanı" olarak atandığı iddia edildi.

Atatürk düşmanı, Kürtçü ve mürteci Perinaz Mahpeyker Yaman'ın 26 Mayıs 2023’te Kılıçdaroğlu tarafından ‘Kadın ve Aile Politikaları’ndan sorumlu danışman olarak atandığı ortaya çıktı. Atamaya ilişkin belgenin bizzat Yaman tarafından paylaşıldığı görüldü.

Her paylaşımı ayrı bir skandal olan Yaman'la ilgili tartışmalar devam ederken Kılıçdaroğlu tarafından CHP Medya Planlama ve Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yapılarak ödüllendirilen trolbaşı Eren Erdem, Tele1'e yaptığı açıklamada “Böyle bir isim ataması söz konusu değil. Bu nasıl gündem oldu bilmiyorum. Genel Merkezimizde Perinaz Mahpeyker diye bir genelgemiz yok. 4 Haziran’dan sonra danışman kadrosu sıfırdan kuruldu. Bu isimli bir danışman yok” dedi.

Kılıçdaroğlu'na 'Kanı Bozuk' Diyen Perinaz Yaman'ın Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı

Kılıçdaroğlu'nun Adaylığındaki Kilit İsim: Hasan Cengiz Dosyası

Bir açıklama da CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'dan geldi. Nazlıaka, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Az önce Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşarak teyid ettim: Genel Başkanımızın Kadın ve Aile Politikaları danışmanı yoktur." ifadelerini kullandı.

Yeni açıklamalar kafa karıştırırken danışmanlık konusunda kimin yalan söylediği merak konusu oldu.

 

perinaz mahpeyker yaman kılıçdaroğlu danışman kılıçdaroğlu danışmanı