Kırıkkale'de Taciz: Otelde Bir Kadın Gece Vakti Yatağında Birini Otururken Gördü

TAKİP ET

İş için Ankara'dan Kırıkkale'ye giden K. K. kaldığı Hotel Carmine'de hayatının en korku dolu gecesini yaşadı. Gece 03.00 sularında uykusundan uyanan genç kadın, tanımadığı bir adamın yatağının başucunda oturup kendisini izlediğini gördü.

Ankara’da yaşayan K. K., iş için gittiği Kırıkkale’de bir geceliğine kaldığı otelde korku dolu anlar yaşadı. Genç kadın gece 03.00’te uyandığında yatağının başucunda oturup, kendisini izleyen bir erkek olduğunu gördü. K. K.’nin şikâyeti üzerine Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kadının odasına giren Seyit Muhammed Sarı’nın ifadesi alındıktan sonra serbest kaldığı ve kamuda çalıştığı öğrenilirken ifadesinde, ‘alkolü olduğunu, çoğu şeyi hatırlamadığını, yanlışlıkla odaya girmiş olabileceğini, kimseyi taciz etmek, zarar vermek gibi bir niyetinin olmadığını’ söylediği öğrenildi. Seyit Muhammed Sarı’nın kadının iki yan odasındaki 223 nolu odayı kiraladığı belirlendi. Kadının ifadesi üzerine gece otele giden polis ekipleriyle ilgili de idari işlem başlatıldı.

kırıkkale iş için gittiği otelde şoke oldu yatağında bir adam gördü