'Kırılgan Milliyetçi' Sinan Oğan, Sahiplerinin Milli Gününü Kutladı: Rus Büyükelçisi İle Pasta Kesti
İşgalci Rusya'nın milli günü sebebiyle Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyona Sinan Oğan'ın da katılması dikkat çekti.
İşgalci Rusya’nın "milli günü", Rusya Ankara Büyükelçiliği’nde dün düzenlenen bir törenle kutlandı.
Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov’un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona; Dışişleri Bakan Yardımcısı Berris Ekinci, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Liu Şaobin, Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov, çok sayıda diplomatik misyon temsilcisi ve davetli katıldı.
Kırılgan Milliyetçi Sinan Oğan, Şimdi de İşgalci Rusya'yla Kol Kola
Öte yandan 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı adayı olan ancak ikinci tur seçimlerinde AKP'li Erdoğan lehine seçimden çekilen Sinan Oğan’ın da resepsiyonda yer alması ve Rus Büyükelçisi ile aynı karede olması dikkat çekti.
Rus Büyükelçisi ile pasta kestikten sonra Rusya milli gününü de kutlamayı ihmal etmeyen Oğan'ın paylaşımı, sosyal medyada tepki çekti.