Kırım'ın Rusya'ya Bırakılmasını Öneren Elon Musk'a Ukrayna'dan Tepki: 'S...r Git'

TAKİP ET

Ukraynalı bir diplomat, Kırım yarımadasının Rusya'ya bırakılmasını ve Rusların işgal ettiği alanlarda BM gözetiminde plebisit yapılmasını öneren Elon Musk'a küfürlü bir yanıt verdi.

Tesla CEO'su Elon Musk, Ukrayna için bir "barış planı" paylaştı. Rusya'nın ilhak ettiği bölgelerde Birleşmiş Milletler gözetiminde seçimler yapılmasını, Kırım'ın Rusya'ya bırakılmasını ve Ukrayna'nın tarafsız kalmasını öneren Musk'a Ukraynalılar tepki gösterdi.

Ukraynalı Diplomat: 'S...r Git'

Elon Musk'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yanıt veren Ukrayna'nın Almanya Büyükelçisi Andrij Melnyk, "Sana en diplomatik cevabım siktir git" dedi.

Zelensky'den Elon Musk Anketi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelensky ise şu anketi paylaştı:

"Hangi Elon Musk'ı daha çok seviyorsunuz?"

Ukrayna'yı destekleyen

Rusya'yı destekleyen

Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroshenko'dan Yanıt

Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroshenko ise "Rus propagandasının en parlak beyinlerde bile çalışması gerçekten üzücü..." paylaşımını yaptı.

Navalnıy'ın Yardımcısı Elon Musk'la dalga Geçti

Rus muhalif siyasetçi Aleksey Navalnıy'ın yardımcısı Leonid Volkov ise Musk'a "İsrail-Filistin ve Gondor-Mordor meselelerine ilişkin tek tweetlik çözümlerinizi okumak için sabırsızlanıyorum" yanıtını verdi.

Kırım'dan Elon Musk'a

Kırım Muhtar Cumhuriyeti'nin resmi sosyal medya hesabından ise Elon Musk'a cevaben şu paylaşım yapıldı.

"Eloooooooon, uyan ahbap! Okulda dinlemediysen tarih çalışman için tam zamanı. Burada Kırım'a dair harika bir çevrimiçi ders bulabilirsin."

kırım rusya bırakılmasını öneren elon musk ukrayna tepki siktir git zelensky