Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Refat Çubar Çin Virüsünü Yendi

TAKİP ET

Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) Başkanı Refat Çubar, Çin virüsünü yendi.

Kırım Tatar Milli Meclisi ve DQTK Başkanı Refat Çubar, Çin virüsünü yendi.Kırım Derneği'nin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Çubar'ın iyileştiği ve testlerinin negatife döndüğü belirtildi.

Kırım Derneği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

"Kırım Tatar Millî Meclisi ve DQTK Başkanı Sayın Refat Çubar’ın bütün dünyada etkisini gösteren covid-19’a bağlı gelişen koronavirüs ile mücadeleyi kazanarak iyileştiğini ve testlerinin negatife döndüğünü memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz.

Sayın Refat Çubar’a geçmiş olsun diyor, sıhhat ve afiyet temennilerimizi iletiyoruz. Millet ve vatan yolunda çalışmalarının nice uzun yıllar sağlık içerisinde sürmesini diliyoruz."  

Refat Çubar da Facebook hesabı üzerinden iyileştiğini şöyle duyurdu:

"Yüce Allah'a teşekkür ediyorum, şu anda hastalık atlatıldı !

Hastalığın 26 gününde nihayet koronavirüs enfeksiyonundan iyileşme onayını aldım.

COVID ' in yan etkilerine gelince, onlara kendimizi hatırlatarak karar vereceğiz...)))

Şimdi asıl mesele fiziksel aktiviteye devam etmek, bu yüzden yarın ofise gidiyorum, ki lütfen gülmeyin, beni çok özlüyor.


Ancak şimdi en önemli şeyi yapmak zorundayım - benim için endişelenen anneme, kardeşlerime ve aileme ibadet etmek, yüzlerce arkadaşıma, tanıdığıma ve tüm yabancılara, ilgileri ve iyi dilekleri bana gelen iyi dilekleri şeklinde olan herkese teşekkür ederim mesajlar, telefon görüşmeleri ve ayrıca gönderilerimin altına yapılan yorumlar, iyileşmemde önemli rol oynadı.

El Hall Suriye kampındaki çocukların video dilekleri acıyla cevap verdi. Umarım bu bebeklere kısa sürede sarılabilirim.

Net, Dr ' a minnettarım. Kiev 'e bin kilometre mesafede olan ama whatsapp' tan kendilerine gönderilen ilaç kayıtları olan Борис Yakovlevych Brylʹ, seslendirmeye çalıştım. Dürüst olmak gerekirse önceki hayatımda nadiren hastalandım ve bu nedenle doktorlara itaat etmeye alışkın değilim ama Dr. Boris, tüm işaretleri gerekliliğinin popüler bir açıklamasından önce olduğu için kandırmak zorunda değildim.

Net olan şey, kendi olan ve bana sistemli davranan, sadece ′′ avos ′′ umuduna bağlı olmayan ". Özellikle ′′ avos ′′ umuduna bağlı olarak ′′ avos ′′ açıkça Rus kökenli ve iyi bir şey taşımadığı hiçbir şey olmadığını özellikle not etmeliyim. İnsanlar.

Abartısız, hastalığımın bilimsel ve pratik eşlikçisi Gulnara Bekirova, Anife Kurtseitova, Gulnara Bekirova Alidinova: tavsiyeleriniz ve feragatlarınız her zaman uygun olmuştur, moral desteği de çok önemlidir.

Rustem Umerov ve Iryna Gerashchenko-doğru zamanda gelen yardımlarınız için teşekkürler.

Beyler Büyükelçiler-Yağmur Ahmet Güldere ve Juris Poikāns, aramalarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

Yusuf Kurkchi çok terbiyeli genç yeğenim Refat ve Erol Fotisala ile birlikte Seni işe ve bakımına geri götürmek için artık yaşlı yaşta araba sürmeyi öğrenmek zorundayım.

Eskender Bariiev-çevrimiçi çektiğiniz için teşekkür ederim...)) İsmet Yüksel-İlginiz ve aramalarınız için teşekkürler, Эмине Suleymanova Эмине Suleymanova Of Mevcut ilişkileri çözmek.

COVID 'de benimle birlikte hastalanan en küçük kızım Niyara Chubarova' ın ne kadar kurnaz ve lezzetli olduğunu görmek benim için bir zevkti.

Olay da bu arkadaşlar!
Desteğiniz için herkese tekrar teşekkürler! Üzgünüm, burada isim veremeyeceğim çok sayıda kişi var.

Yüce Mevla her birinizi hastalıktan ve acıdan kurtarsın!!"

Kırım Tatar Milli Meclisi Başkanı DQTK refat çubar virüsü yendi iyileşti kırım derneği çin virüsü koronavirüsü yendi