Kırım Tatarına 'Utanmadan Türkçe Konuşuyor' Diyen AK Bürokrat FETÖ Dahil Her Telden Çalmış

TAKİP ET

Kırım Tatarı Gülsüm Halilova'ya "Utanmadan Türkçe konuşuyor" diyen Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'in tivitleri ortaya çıktı.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev arasında oynanan maçta "Vladimir Putin" tezahüratı yapılmasının yankıları sürerken Kırım Tatarı Gülsüm Halilova'ya "Sen kimsin de Fenerbahce'nin adını ağzına alıyorsun hadsiz!! Gençler istediği sloganı atar sen hangi sıfatla utanmadan Türkçe yazarak Türk vatandaşlarına had bildiriyorsun!!" diyen Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen'in tivitleri ortaya çıktı. 

2015 yılında AKP'den Tokat Milletvekili Aday Adayı olan Özmen'in geçmişte her telden çaldığı görüldü.

Fetullah Gülen'e yanıt veren Özmen'in "Tüm dünyayı müslümanlaştırma ütopyası peşinde mi koşmalı yoksa İslam'ın evrensel değerleriyle mi ahlaklandırmalı yeryüzünü" dediği görüldü.



Özmen'in başka bir tivitte Kılıçdaroğlu'nu övdüğü görüldü. Özmen "Kılıçdaroğlu demokratikleşme için büyük fırsattır, ülke için şanstır, hırsımıza kurban gidip tekmelemeyelim" dedi. 


Kırım Tatarı Gülsüm Halilova'ya "Sen hangi sıfatla utanmadan Türkçe yazarak Türk vatandaşlarına had bildiriyorsun" diyen Özmen'in Ukrayna Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky'nin Ramazan ve Kurban bayramlarını Ukrayna'da "resmi bayram" ilan etmeye hazırlandığı haberi övgüyle alıntıladığı görüldü. "Tatar sürgünü yıldönümünde güzel bir jest olmuş. Umarım Kırım da gerçek sahiplerine en kısa zamanda kavuşur" diyen Özmen'in bugün bir Kırım Tatarına "hangi sıfatla utanmadan Türkçe yazıyorsun" demesindeki çelişki dikkatlerden kaçmadı. 

mevlüt özmen gülsüm halilova ak bürokrat fetö fenerbahçe maçı