'Kırmızı Ayakkabılı Katil' Eski Eşini Kıskançlık Bahanesiyle Katletmiş

TAKİP ET

Kayseri'de Şükrü Efe adlı canavar, boşandığı Nuran Koçer'i öldürdü. Katil, cinayeti kıskançlık bahanesiyle işlediğini öne sürdü.

Türkiye'de kadın cinayetleri bitmiyor. Kayseri'de boşandığı Nuran Koçer'i (40) tabanca ile öldürdüğü için gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen canavar Şükrü Efe (40) tutuklandı. Kıskançlık bahanesine sığınan katil, "Nuran’ı seviyor ve kıskanıyordum. Beni boşaması zoruma gitti. Kendimi kaybettim ve ateş ettim" dedi.

Kırmızı ayakkabısı nedeniyle ‘kırmızı ayakkabılı katil’ olarak bilinen Şükrü Efe adlı canavar, 15 gün önce boşandığı Nuran Koçer'in evine gitti ve Koçer'i tabancayla beş el ateş ederek öldürdü. Katil, cinayetin ardından kaçtı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kırmızı ayakkabılarıyla görüntüye yansıyan canavarı tespit etti. Yapılan araştırmalar sonunda katilin Asayiş Şube Müdürlüğüne 200 metre uzaklıktaki bir evde saklandığı belirlendi ve özel harekat polisinin katılımıyla yapılan baskında Şükrü Efe, yakalanarak gözaltına alındı.

CİNAYETİN BAHANESİ YİNE KISKANÇLIK OLDU

Emniyet'teki sorgusunda suçunu itiraf eden canavarın utanmadan "Çocuklarımın annesi Nuran'ı öldürdüğüm için pişmanım. Nuran’ı seviyor ve kıskanıyordum. Yaşadığımız olumsuz olaylar nedeniyle bana boşanma davası açtı. Barışmak için çok defa konuşmaya gittim ama kabul etmedi. Cinayet günü de konuşmak için gittim. Beni boşaması zoruma gitti. Kendimi kaybettim ve ateş ettim" dediği öğrenildi.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen katil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadın cinayeti Kayseri kırmızı ayakkabılı katil Şükrü Efe Nuran Koçer