Kitapçıya Giden Genç Kız Kitabın Üzerine 'Dedem Bana Tecavüz Etti' Yazılı Bir Not Bıraktı

TAKİP ET

Bursa'da bir kitapçıya giden G.B., kitaplardan birinin üzerine ''Dedem bana tecavüz etti'' yazan bir not bıraktı.

Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi’ndeki kitapçıya giden bir müşteri, kitaplardan birinin üzerinde ''Dedem bana tecavüz etti'' yazan bir not olduğunu gördü. Notu fark eden müşteri, fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay hakkında soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kitapçıdaki güvenlik kameralarını inceledi. 

Görüntüler üzerinde inceleme yapan ekipler, ödeme sırasında kullandığı banka kartı sayesinde notu bırakan kişinin G.B. isimli bir genç kız olduğunu belirledi. 23 yaşındaki genç kıza ulaşan ekipler, G.B.’nin ve annesinin ifadesini aldı. Anne, kızının psikolojik sorunları olduğunu ve antidepresan ilaçlar kullandığını ifade etti.

İfadesi alınan G.B. ise, “Bahsettiğim kişi annemin babası olan dedemdi. Ben 8 yaşındayken bana cinsel organını göstermişti. Ben de notu o yüzden yazdım” dedi. G.B.'nin annesi de söz konusu dedenin 2013 yılında hayatını kaybettiğini söyledi. 

 

kitapçı dedem bana tecavüz etti not bursa polis