'Kız Arkadaşıma Dokundun' Cinayetine 8 Yıl Hapis

TAKİP ET

"Kız arkadaşıma dokundun" cinayetinde katile 8 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi'nde bir dolmuşta, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında meydana gelen olayda Cüneyt A. ve kız arkadaşı O.T. yolculuk yapıyordu.

Bu sırada Mehmet Yavaş'ın eli'nin değdiği O.T.'nin tepki göstermesi üzerine Cüneyt A. ve Mehmet Yavaş tartışmaya başladı.

Taraflar dolmuştan indikten sonra da tartışmaya devam ederken Cüneyt A.'nın durakta bekleyen arkadaşının da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. 

Kavgayı gören vatandaşların ayırmasıyla birlikte taraflar kendi yollarına giderken bir süre sonra Cüneyt A. koşarak yanındaki kurusıkı silahla Yavaş'a arkasından saldırdı. Silahı Yavaş'ın kavasına vurarak yere düşürdü ve darp etti.

Mehmet Yavaş yerde hareketsiz kalırkken sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi.

"Kız Arkadaşım 'Yanımdaki Bacaklarımı Elliyor' Mesajı Attı"

Tutuklu yargılandığı mahkemede  Cüneyt A. "Dolmuş takside yolculuk yaparken kız arkadaşım O.T. cep telefonuyla bana, yanında oturan kişinin bacaklarını ellediği mesajını yazdı. Gerçekten de eli bacağına dokunuyordu. Kendisine, 'Ne yapıyorsun' dediğimde küfredip, çeneme yumruk attı. Şoförden aracı durdurmasını istedim. Şahıs, inerken yüzüme yumruk attı. Ben de dolmuştan inip, onunla kavga ettim. Kurusıkı tabancanın kabzasıyla omzuna defalarca vurdum. Cesur A. adındaki arkadaşımın yanımda olduğunu görmedim. Pişmanım" savunmasını yaptı.

Kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası verilen Cüneyt A.'nın cezasına mahkeme tarafından haksız tahrik indirimi uygulanarak 16 yıla, olay anında 18 yaşından küçük olması dikkate alınarak bu ceza 8 yıl 10 ay 20 güne indirildi.

kız arkadaşıma dokundun cinayet