Kızı Dini Nikahlı Eşiyle Kaçtı, Diğer Çocuklarını Bıçaklayıp İntihar Etti

TAKİP ET

Hatice Daver, ilk eşinden olan kızıyla dini nikahlı eşi Uğur İ.'nin evlendiğini öğrenince 2 ve 9 yaşlarındaki çocuklarını bıçaklayarak intihar etti.

Mersin'de yaşayan Gülbahar Ş., 18 yaşını doldurduktan sonra evden kaçtı. Kızını arayan Hatice Daver, polis ekiplerine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp kızın peşinde düşen ekipler, Gülbahar Ş.'nin annesinin dini nikahlı eşi Uğur İ. ile evlendiğini tespit etti.

Kızının 35 yaşındaki dini nikahlı eşi Uğur İ. ile evlendiğini öğrenen anne Hative Daver, ''Aslında şüpheleniyordum ama yakıştıramıyordum, olamaz diyordum. Uğur son tartışmamızda üç ay önce evi terk etmişti. Bir hafta önce 18 yaşına giren kızım, gece saat iki sularında beni uyandırarak evin içerisinde sıcaktan uyuyamadığını ve balkonda yatmak istediğini söyledi. Ben de 'tamam kızım yat' dedim. Sabahleyin kalktığımda ne evin içerisinde ne de balkonda yoktu. Hemen emniyet güçlerine giderek kayıp başvurusunda bulundum. Ortak kullandığımız bir telefonumuz var ve kızımla beraber kullanıyorduk. Yanına birkaç parça kıyafet ve kimliğini almış. Uğur bana bunu da mı yapacaktın" şeklinde konuştu.

Kızına Sinirlendi, 2 Çocuğunu Bıçakladı

Dini nikahlı eşi ile kızının kaçtığını öğrendikten sonra 2 çocuğunu bıçaklayan Hative Daver, bugün 04.00'te polisi arayarak "2 çocuğumu öldürdüm acil ekip gelsin" şeklinde ihbarda bulundu.

İhbar üzerine adrese giden ekipler 9 yaşındaki M.Y.D.'yi omuz ve koltuk altından, 2 yaşındaki M.D.'yi karnından ve göğsünden bıçaklanmış halde buldu.

Anneleri tarafından bıçaklanan iki kardeş hastaneye kaldırılırken çocukların durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

İntihar Etti

Çocuklarını bıçakladıktan sonra çatıya çıkan Hatice Daver, kendisini asarak intihar etti. İlk eşi cezaevine girdikten sonra ikinci kez dini nikah ile evlenen, evlendiği eşi ilk evliliğinden olan kızıyla kaçan Daver'in pskilojisinin bozulduğu iddia edildi. 

 

hatica daver kızı dini nikahlı eşiyle kaçtı çocuklarını bıçaklayıp intihar etti gülbahar