Kızılay Başkanı Kerem Kınık Kimdir?

TAKİP ET

Kızılay Başkanı Kerem Kınık kimdir? Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, nerede eğitim aldı?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından tepkilerin odak noktalarının başında Kızılay geldi. Çadırdan battaniyeye, sağlık ekipmanlarından yiyeceklere kadar her konuda ihtiyacın olduğu deprem bölgesindeki yaraları saramayan Kızılay, arkasında birçok skandalı barındırıyormuş. Ekrem Kınık yönetimindeki Kızılay, deprem felaketinin ardından bölgenin acil ihtiyacı olmasına rağmen çadır ve yemekleri depolarda bekletip parayla satmış. Kan donduran bu olayın ardından Ekrem Kınık çok konuşulmaya başlandı. Gelin hep beraber Ekrem Kınık Kimdir? Ekrem Kınık nerede doğdu? Ekrem Kınık nerede eğitim aldı? vb.  sorularla Ekrem Kınık'ı detaylı inceleyelim.

Ekrem Kınık Kimdir?

Kerem Kınık 1970 yılında Malaya'nın Hekiman ilçesinde dünyaya geldi. İlk ,orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Kınık, İstanbul Tıp Fakültesi'ni kazandı. Kınık, 1993 yılında buradan mezun oldu.

Kerem Kınık Nerelerde Çalıştı?

Kerem Kınık mezuniyetinin ardından Amasya'da sağlık ocağı sorumlu hekimi olarak çalışmaya başladı. Ardından AKP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Kınık, İstanbul 10. dönem İl Genel Meclisinde meclis üyesi ve sağlık komisyonu başkanı oldu. Bu süre zarfında AER Avrupa Birliği Bölgeler Asamblesi Sağlık ve Sosyal Politikalar Komisyonu'nda İstanbul'u temsil etti. 

Kerem Kınık Üniversitelerde Ders Veriyor Mu?

Kerem Kınık bunların dışında, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesinde çalışmakta ve Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak Afet Tıbbı dersleri vermektedir.

Kerem Kınık Evli Mi?

Dt. Hatice Öztürk ile evli olan Ekrem Kınık'ın 3 çocuğu vardır. 

Kerem Kınık Evli Mi? Kerem Kınık Üniversitelerde Ders Veriyor Mu? Kerem Kınık Nerelerde Çalıştı? Ekrem Kınık Kimdir? Kızılay Kızılay başkanı kızılay başkanı Ekrem Kınık çadır kızılay çadır sattı