Kızına Cinsel İstismarda Bulunduğu İddiasıyla Gözaltına Alınan Baba Firar Etti

TAKİP ET

15 yaşındaki kızı M.B.'yi istismar ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İ.B. kaldırıldığı hastaneden kaçtı.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki M.B.'nin intihar girişiminde bulunmasının üzerine arkadaşı, genç kızın babasının cinsel istismarına uğradığını açıklamış bunun üzerine anne Fatma T. eski eşi İ.B.'den şikayetçi olmuştu. 

Annenin şikayeti üzerine pedagog eşliğinde ifade veren M.B., 2020 yılının Aralık ayında babası İ.B. ile Kumluca'ya gittiklerini ve ilk defa burada babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ardından istismarların devam ettiğini söylemişti.

Rahatsızlandım Diyerek Hastaneye Gitti

Hakkında yakalama kararı çıkarılan İ.B., gözaltına alındıktan sonra rahatsızlandığını söyleyerek hastaneye gitmek istedi. Polisler eşliğinde hastaneye götürülen İ.B. hastaneden kaçtı. 

Fatma T.’nin avukatı Yasin Sarı ailenin hapis hayatı yaşadığını belirterek, "Kız çocuğumuz şu anda geceleri uykusundan ağlayarak uyanıp kabuslar görmektedir. Hatta annesine 'rüyamda babamı gördüm beni öldürüyordu, çok korkuyorum' demiştir. Şu an ailenin psikolojisi bitmiş durumdadır. Evin önünde emniyet ekiplerince koruma tedbirleri alınmış, ancak aile şu anda evde hapis pozisyonunda yaşamaktadır. Bir an önce şahsın yakalanmasını istemekte. Çekilen sıkıntılar normal bir sıkıntı değil. Şahıs yakalanmadığı için de daha çok sıkıntı çekiliyor. Aile devlet büyüklerinden yardım beklediklerini söylüyor'' ifadelerini kullandı.

 

antalya serik babasının istismar tecavüz hastaneden kaçtı firar etti