Kızının Gözleri Önünde Hamile Eşini Öldürüp Parçalara Ayırdı

TAKİP ET

Ozan Dum adlı şahıs, birlikte yaşadığı Hasret Dalkoparan'ı öldürdü ve kızının gözleri önünde parçalara ayırdı.

19 yaşındaki Hasret Dalkoparan, imam nikahlı eşi Ozan Dum'un (21) aşırı kıskanlıkları nedeniyle abisi Tolka Dalkoparan'ın evine gitti.

Ozan Dum, evden ayrılmasından birkaç gün sonra Hasret Dalkoparan'ın sığındığı abisinin evini gözetlemeye başladı ve Tolga Dalkoparan'ın markete gittiği sırada eve dalarak silahını çekti. 19 yaşındaki 5 aylık hamile eşine bir buçuk yaşındaki kızlarının önünde kurşun yağdıran Ozan Dum, Hasret Dalkoparan'ı yine çocuğunun gözleri önünde parçalara ayırdı.

Hasret Dalkoparan'ın kollarını ve bacaklarını keserek parçalayan cani Ozan Dum, kayıplara karıştı. ihbar üzerine olay yerine gelen ekipleri Hasret Dalkoparan'ın olay yerinde can verdiğini belirlerken tavanın kan içinde olduğu, Ozan Dum'un ateşlediği silahtan çıkan kurşunların televizyona ve duvarlara isabet ettiği belirtildi.

"Parçalara Ayrıldığını Gördük"

Hasret Dalkoparan'ı öldürürken kullandığı ruhsatsız silahla birlikte Çekmeköy'de yakalanan Ozan Dum'un 18 suçtan adli sicil kaydı bulunduğu öğrenildi. Dum hakkında tutuklama kararı verilirken olaya tanık olan yenge Hülya Dalkoparan, "Ben evdeydim, eşim markete girmişti. Ateş ettiğini duyunca kaçarak saklandım. Eşimi aradım, eşim eve geldi. Odanın kapısını açtığımızda, kanlar içerisinde öldürülerek parçalara ayrıldığını gördük. Bu şahsın en ağır cezayı almasını istiyoruz. İdam edilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Benim Kızım Hamileydi"

Hasret Dalkoparan'ın babası Derya Dalkoparan, "Ben bu şahsın annesi ve babasından da şikayetçiyim. Daha önceden kızımı tehdit ettiğini de biliyorlardı. Nitekim bu şekilde de oldu. Şimdi ben buradan adalete sesleniyorum. Ne zamana kadar kadınlar böyle katledilecek? En son evimizin önünde pusuya yatıp kızımı vurdu. Damadım iyi bir insan değildi. Ben annesine babasına defalarca söyledim. Sonuç ortada, çok üzüntülüyüm. Canımız çok kötü bir şekilde yanıyor. Bu caninin idamını istiyorum, çifte Cinayet gerçekleştirdi. Benim kızım hamileydi" diye konuştu.

hasret dalkoparan ozan dum çekmeköy cinayet kızının hamile öldürdü parçalara