Kızının Sevgilisine 'Kadın Kılığında' Randevu Veren Baba Çıkan Çatışmada Öldürüldü

TAKİP ET

Kızının sevgilisine kadın kılığına girerek randevu veren baba çıkan çatışmada hayatını kaybetti.

Adana'nın Seyhan ilçesi, Onur Mahallesi'nde 19 Mayıs günü gece yarısına yaklaşıldığı sıralarda meydana gelen olayda iddiaya göre 37 yaşındaki Mesut Toprak, kızı D.Toprak'ın (17) 25 yaşındaki İsmail Y. ile sevgili olduğunu öğrendi. Mesut Toprak kızından ayrılmasını istediyse de İsmail Y., 17 yaşındaki kızla görüşmeyi sürdürdü.

"Ahsen" adıyla sahte bir kadın sosyal medya hesabı oluşturarak İsmail Y. ile görüşen Mesut Toprak, İsmail Y.'yi "Cansu isminde bir arkadaşım var. Seninle tanışmak istiyor" diyerek mahalleye davet etti.

Cansu ile buluşacağını sanarak Muhammet Emin Ö. (21) ve İbrahim A. (24) ile bir araçla Mesut Toprak'ın çağırdığı adrese giden İsmail Y., kendisini elinde silahıyla bekleyen Mesut Toprak'la karşılaştı. Mesut Toprak'ın ateş açtığını gören Muhammet Emin Ö., torpidodaki silahı çıkararak Mesut Toprak'ı vurdu.

Bacağından ve başından vurularak kanlar içinde yere yığılan Toprak olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri başlattıkları çalışmada şüphelileri yakaladı.

İsmail Y. emniyetteki ifadesinde "İnternet üzerinden Cansu isminde bir kadınla tanıştım. Buluşmak istediğini belirtince, söylediği adrese gittim. Sokakta bekleyen bir kadın görmeyince hızlıca ayrıldım. Bu sırada bir kişi tabancayla ateş açtı. Otomobilin torpidosunda tabanca vardı. Muhammet de onu alıp, sıktı. Sonra da tabancayı bana verdi" dedi.

Muhammet Emin Ö. mahkeme tarafından tutuklanırken diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

kızının sevgilisi ile kadın kılığında randevu veren baba mesut toprak cansu ismail adana seyhan çatışma muhammet emin ö.