KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Eşi Sibel Tatar Karantinaya Alındı

TAKİP ET

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar Çin Virüsü şüphesiyle karantina altına alındı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nda 2 çalışanın Çin Virüsü'ne yakalanarak karantina altına alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar da birinci derece temaslı olduğu gerekçesiyle karantina altına alındı.

Yeni Düzen'in haberine göre Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanlığı'nda çalışan 2 personelin hastalığa yakalandığı ve bunlarla birinci derece temaslı olduğu için Sibel Tatar'ın da evinde izole olduğu belirtildi.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan First Lady Tatar, "Dün itibariyle birinci derece temaslı olmam nedeniyle izoleyim. Ne kadar dikkat edersek edelim, karşı karşıya olduğumuz virüsün nereden geleceği hiç belli olmuyor. Hepimizin kendimizi ve çevremizi koruma sorumluluğumuz var. Bu sorumlulukla kendimi tam olarak izole etmiş durumdayım.

Cumhurbaşkanlığı’nda alınan tedbirler ile ilgili resmî açıklama yapılacaktır. Merak edip, arayan soran herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlıklıyım. PCR sonucum negatiftir.Lütfen kendinizi ve çevrenizdeki insanları korumak için tedbirlere uyunuz. Sağlık dileklerimle..." ifadelerini kullandı.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Eşi Sibel Tatar Karantinaya Alındı