Klimayı Açmayan Otobüs Şoförü Tepkiler Üzerine Aracı Durdurdu

TAKİP ET

Antalya'da klimaları açmadığı için yolculardan tepki gören otobüs şoförü aracı durdurdu ve hareket etmeyeceğini söyledi. Yolculardan biri ise diğer yolculara "Sesinizi neden çıkarmıyorsunuz, bayılacaksınız!" şeklinde seslendi.

Hava sıcaklıklarının 42 dereceyi bulduğu Antalya'da bir özel halk otobüsü şoförü, klimayı açmadığı için yolculardan gelen tepki üzerine aracı durdurdu ve hareket etmeyeceğini söyledi. 

Tıklık tıklım dolu olan otobüste hamile ve yaşlı insanların olduğunu belirten yolcular, şoförün aracı durdurup hareket etmemesi üzerine daha da öfkelendi.

Yolculardan biri otobüs şoförüne "Bunca insanın hakkına giriyorsun. Burada yaşlı var, hamile insan var. Ne biçim insansın"  şeklinde tepki gösterirken diğer bir yolcu ise şoförün durması üzerinde "Ya devam et ya da polis çağıracağım. Madem ilerlemiyorsun, araç tahsis edeceksin, buradaki herkesin ücretini ödeyeceksin. Kendi kafana göre iş yapamazsın" ifadeleri ile tepki gösterdi.

Bir başka yolcu ise diğer yolculara dönerek "Sesinizi neden çıkarmıyorsunuz, bayılacaksınız!"  şeklinde seslenerek duruma yönelik tepkilerini dile getirmelerini istedi.

 

antalya otobüs şoförü klima özel halk otobüsü