Kobe Bryant'ın Kayın Validesi, Kızına Dava Açtı

TAKİP ET

Helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant'ın eşi, annesiyle mahkemelik oldu.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant'ın eşi, annesiyle mahkemelik oldu.

Bryant'ın kayınvalidesi Sofia Urbieta Laine, kızından kişisel asistanlık ve çocuk bakıcılığı için "18 yıllık çalışmasının karşılığını" istedi. 68 yaşındaki Laine, açtığı davanın 48 sayfalık dosyasında, Kobe Bryant'ın kendisine ömür boyu bakacağına söz verdiğini öne sürüyor.

Vanessa Bryant, konunun annesi tarafından mahkemeye taşınmasını üzüntüyle karşıladığını duyurdu. Bryant, annesinin geriye dönük olarak kendisinden para talep ettiğini şöyle açıkladı:

"Torunlarına baktığı için 18 yıl boyunca günde 12 saat çalıştığını varsayarak benden saat başı 96 Dolarlık geriye dönük ücret talep ediyor. Büyük kızlarımıza küçükken sadece ara sıra bakıcılık yaptı. 10 yıl önce çocuklarımız tam zamanlı öğrenci ve sporcuydu."

Instagram üzerinden açıklama yapan Vanessa Bryant, "20 yıldır ona maddi anlamda destek veriyorum. O hiçbir zaman benim ya da Kobe'nin kişisel asistanı veya çocuklarımız için bir dadı olmadı. Ben her zaman evinde zaman geçiren bir anneydim" ifadelerini kullandı.

Bryant açıklamasında, kendisinin ve kocasının, Laine'in Newport Beach sahilindeki mülklerinden birinde ücretsiz yaşamasına izin verdiklerini; ancak bunun dışında ona bir şey vaat etmediklerini kaydetti. Finans uzmanları, Vanessa Bryant'ın 600 milyon dolara varan bir mülkün kontrolünü devraldığını tahmin ediyor.

Kobe Bryant, 13 yaşındaki kızı Gianna ve beraberindeki yedi kişi 26 Ocak'ta helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.

kobe bryant vanessa bryant mahkeme dava helikopter kazası