Koç Üniversitesi Komplosunda Feridun B. Tarafından Taciz Edilen Bir Mağdur Daha Konuştu

TAKİP ET

Koç Üniversitesi'nde tacize uğrayan bir mağdur daha konuştu.

Koç Üniversitesi'ndeki "işkence" iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. İddiaya göre iki öğrenci, odalarındaki bir başka öğrencinin "yüzüne ütü bastı, kemerle dövdü ve en sonunda yüzünden ve belinden kretuar adlı aletle yaraladı." Bunlara ek olarak Hasan Ege Karanfil adlı öğrencinin ırkçı ifadeler kullandığına ilişkin ses kayıtlarının olduğu belirtildi. Mağdur sıfatıyla adı geçen Feridun B., Kürt ve Alevi olduğu için işkence gördüğünü iddia etti.

TamgaTürk söz konusu iddiaların odağındaki Hasan Ege Karanfil'e ulaştı. Karanfil, Arda D. ve Feridun B. arasındaki kavgaya ilişkin bir dahlinin olmadığını; kavganın Feridun B.'nin Arda D.'ye yönelik cinsel tacizi nedeniyle olduğunu belirtti.

Koç Üniversitesi'ndeki İddiaların Odağındaki Genç TamgaTürk'e Konuştu

Koç Üniversitesi'nde Alevi ve Kürt Olduğu İçin İşkence Gördüğünü İddia Eden Şahsın Avukatı Hakkında Skandal İddia: Ismarlama Haber mi Yaptırıyor?

Bugün X platformunda paylaşım yapan Melih isimli bir kullanıcı Feridun B.'nin eski sevgilisi olduğunu ve Feridun B.'nin kendisine de cinsel saldırıda bulunduğunu ancak Koç Üniversitesi yönetimiyle bu konuyu paylaşsa da konuya ilişkin bir girişimde bulunulmadığını aktardı.

Koç Üniversitesi Komplosunda Yeni Gelişme: Feridun B.'nin Tecavüzüne Uğrayan Bir Başka Erkek Mağdur Konuştu

Melih isimli kullanıcıdan sona 'Bero' isimli bir kullanıcı daha Feridun B.'nin tacizlerine maruz kaldığını açıkladı. 

Söz konusu kullanıcı şu ifadeleri kullandı: 

Öncelikle H.E.K. kişisinin bir faşist olduğunu . Faşist faşistliğini tacizin arkasına saklayarak aklayamaz, Tacizci tacizini ırkçılığın arkasına saklayarak aklayamaz. Bunların dışında ben F.B kişisi ile kişisel olarak yaşadıklarımı ve deneyimlerimi anlatmak istiyorum. 

Ne yazık ki 2021 kasım-aralık zamanında F.B. kişisi ile hayatım kesişti. Bu kişiyle geçirdiğim yaklaşık bir buçuk ay boyunca ileride yaşanacak dehşetliklerin belirtilerine bizzat şahit oldum.

1. yanımda iken bir arkadaşıma rızası dışında dokunarak taciz etti ve bunu bir yanlış anlaşılma olarak yansıtmaya çalıştı.

2. Birlikte vakit geçirirken pedofili üzerinden birkaç kere rahatsız edici bir şekilde şaka yapmaya çalıştı, onun istediği gibi tepki vermeyince ve rahatsız olduğumu belirtince şakasını geri çekti. O zaman bunun bu kadar ciddi bir belirti olduğunu anlayamayacak kadar saftım sanırım.

⁠3. Bu bir buçuk ay boyunca bu kişi tarafından psikolojik şiddet ve abuse’a (süistimal maruz kaldım. İlişkimin bir buçuk ay sürmüş olmasına rağmen toparlanmam ve yaşadıklarımı atlatmam bir-iki sene aldı. Dediğim gibi yaşadıklarım benim kişisel deneyimlerim. Belki F.B kişisi hakkında kafanızda bir resim çizmek konusunda yardımcı olur.

 

 

koç üniversitesi hasan ege karanfil feridun balaban feridun b arda d. koç üniversitesi işkence koç üniversitesi taciz