Koca, 'Asiltürk Çin Virüsü Nedeniyle mi Öldü?' Sorusunu Cevapsız Bıraktı

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Oğuzhan Asiltürk'ün neden öldüğüne ilişkin soruyu cevapsız bıraktı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi altında tutulduğu Ankara Şehir Hastanesi'nde bugün öldü.

Hastaneye zatürreye bağlı nefes darlığı nedeniyle kaldırılan Asiltürk'ün hastaneye kaldırıldığı zaman da Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'na Asiltürk'ün Çin Virüsü aşılarını yaptırıp yaptırmadığına ilişkin bir soru sorulmuş, ancak Karamollaoğlu bu soruyu yanıtsız bırakmıştı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı'nın ölümüne ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. İnançlı ve sabırlı biriydi. Bugün sabah 09:00 sularında kaybetmiş bulunuyoruz. Başımız sağ olsun" dedi.

Bir muhabirin kendisine sorduğu "Koronadan mı öldü?" sorusuna yanıt veren Koca, "Daha bu konu ve genel birtakım bilgilerin hasta yakınlarının rızası olmadan söylemenin doğru olmadığı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Asıl Adı 'Durmuş Durduyan'

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün asıl adının Durmuş Durduyan olduğu ve adını sonradan değiştirdiği ortaya çıkmıştı.

Koca Asiltürk Çin Virüsü Nedeniyle mi Öldü Sorusunu Cevapsız Bıraktı