Kocaeli'de 16 Yaşındaki Kıvanç'ın Kız Meselesi Nedeniyle Darbedilip Öldürüldüğü Kavganın Videosu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, lise öğrencisi Kıvanç Uman ile Y.K. arasında kız meselesi nedeniyle çıkan kavgaya arkadaşları da dahil oldu. Üç kişinin ayrı ayrı darbeleriyle yere yığılan Uman yaralandı. İhbarla bölgeye gelen sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı Kıvanç Uman, 19 Mayıs'ta ise hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki lise öğrencisi Kıvanç Uman ile Y.K. arasında kız meselesi nedeniyle çıkan kavgaya arkadaşları H.M.K ve Y.A da dahil oldu. Üç kişinin ayrı ayrı darbeleriyle yere yığılan Uman yaralandı. İhbarla bölgeye gelen sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı Kıvanç Uman, 19 Mayıs'ta ise hastanede hayatını kaybetti.

 

Y.K.'nin Kıvanç'ın boğazını sıktığı esnada küfrettiği, Kıvanç yerdeyken üzerine çıkıp 7-8 defa kafasına yumrukla vurduğu, kavga sırasında orada bulunanların bazılarının bu anları cep telefonu ile kayda aldığı ortaya çıktı. Y.A. ve A.B.K. kavga sırasında Y.K.'ye vurması konusunda cümleler kurarken, Y.S.K.'nin Y.K.'ye 'Güç kalmadı, çak artık, karnına diz at' şeklinde sözler söyleyerek Y.K.'yi azmettirdikleri öğrenildi.

Kocaeli'de 16 Yaşındaki Kıvanç'ın Kız Meselesi Nedeniyle Darbedilip Öldürülmesinde 5 Çocuğa Hapis İstemi

Kavga anından görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyada olaya dair tepkiler yükseldi.

Yumrukların havada uçuştuğu kavgada Kıvanç Uman’ın yere düştüğü, Y.K.’nin art arda vurduğu görülüyor.

Ayrıca görüntüleri çeken çocukların, "Vur len vur, devam, durma, patlatsana, vursana yüzüne, dizinle çak dizinle, gücü kalmadı çak artık. Karnına diz at" diye bağırdıkları duyuluyor.

Y.K’den sonra H.M.K’nin gelerek Kıvanç Uman’a yumruk attığı görüntülerin son bulduğu görülüyor.

kıvanç uman lise kocaeli