Kocaeli'nde Murat Rüzgar Adlı Bir Şahıs İki Çocuğunu Öldürdü; 'Onları Cennete Gönderdim' Dedi

TAKİP ET

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde gerçekleşen bir polis kontrolünde sırasında 'Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim' diyen Murat Rüzgar adlı şahsın evinde arama yapıldı. Arama sonucunda Murat Rüzgar'ın çocukları Yağmur Rüzgar (13) ve Emre Rüzgar'ın (10) cansız bedeniyle karşılaşıldı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde gerçekleşen olayda, şüpheli hareketler sergileyen ve akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Murat Rüzgar adlı şahıs polis tarafından durduruldu. Rüzgar’ın “Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim” diye söylediği üzerine şüphelinin evinde arama yapıldı.

Polis, evde yaptıkları aramada çocukları Yağmur Rüzgar (13) ve Emre Rüzgar’ın (10) cansız bedenleriyle karşılaştı. Baba Murat Rüzgar gözaltına alındı ve çocukların vücutlarında herhangi bir yara veya darp izi bulunmadığı belirlendi. Cansız bedenler otopsi için morga götürüldü.

Olayın detayları hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken, Rüzgar’ın akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülüyor. Çocukların ölümüyle ilgili olarak, polis ve yetkililerin çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Kocaeli Çınar Gazetesi/Ergün Demir

kocaeli onları cennete gönderdim akli dengesiz murat rüzgar