Kocasına "Kanserim" Deyip Tedavi İçin Evden Ayrılan Kadının Başka Bir Adamla Yaşamak İçin Yalan Söylediği Ortaya Çıktı

TAKİP ET

"Beynimde tümör var" dedikten sonra tedavi olmak için eşi ve çocuklarını bırakıp şehir değiştiren kadının başka bir adamla yaşamak için yalan söylediği anlaşıldı.

2013 yılında "Beynimde tümör var" dedikten sonra evden ayrılan kadın 'tedavi için' diyerek kocasından her ay para aldı.

Kadının hareketlerinden şüphelenen büyük oğlu, banka hesaplarından yola çıkarak takip ettiği annesinin İstanbul'da bir adamla birlikte yaşadığını öğrendi. Genç çocuk, "5 yıllık kocasıyım" diyen adamla konuşunca olayı babasına anlattı.

Yıllarca kandırılan koca, karısına boşanma ve tazminat davası açtı. H.Ç.'nin İstanbul Aile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davasının detaylarına göre; N.Ç. 2013 yılında beyninde tümör olduğunu ve Tekirdağ'da tedavi olacağını söyleyip yanına küçük kızını da alarak evden ayrıldı. 

Hastanede Çekilmiş Fotoğraflar Gönderdi

N.Ç. yanına gelmek isteyen eşi ve çocuklarına her seferinde "Beni bu halde görmenizi istemiyorum" diyerek ailesini kendisinden uzak tuttu. Hastanede çekilmiş fotoğraflar gönderen kadına düzenli olarak para gönderen eş, karısından hiç şüphelenmedi.

Bir süre sonra çiftin büyük oğlu R.Ç., annesine bankadan gönderdikleri paraların Tekirdağ'dan değil de İstanbul Etiler'de bulunan bir bankadan çekildiğini fark etti. R.Ç., annesini görüşmeye ikna edince İstanbul'da bir eve çağırıldı. R.Ç. orada annesinin, yaşlı anne ve babasıyla yaşayan bir adamla karı-koca hayatı yaşadığını gördü.

Tüm gerçekleri ortaya çıkaran R.Ç.,"Annem bize kafasını kazıtmış fotoğraflarını gönderirdi. Kendisini ziyaret etmek istediğimizde bizi engellerdi. Anneme toz konduramazdım. Sonra internet bankacılığından gönderdiğimiz paraları sorguladım. Paralar Tekirdağ'dan değil Etiler'deki bir bankadan çekilmişti. Annemi aradım. Bulunduğu evi söyledi. Eve gittiğimde kız kardeşimin yanında yaşlı bir çift vardı. Sonra başka bir adam geldi. Kim olduğunu sordum. '5 yıllık kocasıyım' dedi. O adam, annemin babamla boşanma sürecinde olduğunu biliyormuş. Küçük kardeşim de o adama 'Baba' diyor" dedi.

Oğlunun söyledikleri karşısında hüsrana uğrayan H.Ç., boşanma davası açtı. Çocuklarının velayetini isteyen H.Ç., bugüne kadar eşine tedavi için gönderdiği 400 bin TL ile 250 bin TL manevi tazminat talep etti.

N.Ç. ise davaya verdiği yanıtta, H.Ç.'nin kızı doğduktan sonra kendisinden uzaklaştığını, bilgisayar başında sabahlamaya başladığını iddia ederek, "Boşanmak istediğimde ölümle tehdit edildim. Belki benimle ilgilenir diye bir ailenin yanında yatılı bakıcı olarak çalışmaya başladım. Çocuklarımın velayetini ve 400 bin TL tazminat istiyorum" dedi.

kanser tedavi yalan evden ayrılan kocasına tekirdağ istanbul