Kocasını 84 Kişiyle Aldattığı İddia Edildi

TAKİP ET

Didem Arslan Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu "Vazgeçme" programında oldukça dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Show TV'de yayımlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının 174. bölümünde, İsmail Şeker adlı bir vatandaş eski eşi Burcu Deniz'in kendisini 84 kişiyle aldattığını iddia etti.

Burcu Deniz"maddi manevi geçim sıkıntısı" nedeniyle boşandıklarını belirtirken Şeker boşanma nedeni olarak "beni aldatması, defalarca" dedi.

İsmail Şeker iddialarını "Kendi kullandığım GSM hatlarından birisini vermiştim kendisine. Ben evde olmadığım zaman, işe gittiğim zamanlarda bazı şahısları, tanımadığı halde, kafadan attığı numaralarla konuşarak 'Bana kontör gönder. Eşim şu saat gidiyor, şu saat geliyor' diyor. Benim maddi manevi bir sıkıntım yoktu" ifadeleriyle öne sürerken Didem Arslan Yılmaz "Ekibimize '84 defa aldattı' demişsiniz" deyince Şeker "Evet" yanıtını verdi.

Ben Kahveye Gittim Zaman...

"Evet, kayıtları vardır. Savcılığa boşanma davasında sunduğum suç duyurusunda da bulunuyor. Cumhuriyet Savcısı'na da sundum. Defalarca kendisi de şikayetçi oldu, bu konularda şikayetçi oldu benden 'İftira atıyor' diyerek ceza aldırmaya çalıştı" diyen Şeker, işten geldikten sonra kahveye gittiğinde Burcu Deniz'in çocuklarını yatırarak diğer odada farklı erkeklerle görüştüğünü iddia etti.

Program konuklarından birinin "Siz neye dayanarak söylüyorsunuz, 84 kişi diye çok tuhaf bir rakam bu" diye sorunca da İsmail Şeker "84 kişi, ayrı ayrı numaralar, ailesiyle bağı yok, hiç tanımadığı kişiler" yanıtını verdi.

Kocasını 84 Kişiyle Aldattığı İddia Edildi didem arslan vazgeçme ismail şeker burcu deniz aldatma türbanlı