Kocasını Öldürüp Tandırda Yaktı: Müebbet Hapsi İstendi

TAKİP ET

Boşandıktan sonra dini nikâhla yaşamaya devam ettiği eşini öldürüp tandırda yakan Emel Gür hakkında istenen ceza belli oldu.

13 Ekim 2020'de Isparta Senirkent ilçesi, Akkeçili köyünde meydana gelen olayda boşandıktan sonra dini nikâhla birlikte yaşamaya devam eden Ramazan Yılmaz (45) ve üç çocuk annesi Emel Gür (42), Yılmaz'ın eve alkollü gelmesi üzerine tartışmaya başladı.

Emel Gür, tartışmada Ramazan Yılmaz'ı av tüfeğiyle vurdu. Gür, Yılmaz'ı öldürdükten sonra cesedini tandırda yaktı.

Yılmaz-Gür çiftinin Antalya'da yaşayan büyük oğlu babasından haber alamayarak Isparta'ya döndü ve evin tandırında babasının yanmış cesedini gördü.

Tutuklanan Gür hakkında başlayan yargılamada ikinci duruşma görüldü. Çocuklardan Ö.Y. (17) "suça iştirak" suçundan yargılanırken en küçük çocuk Ö.Y. (6) olay gününe dair bir şey hatırlamadığına yönelik ifade verdi.

Savcı mütalaasında Emel Gür'ün kasten adam öldürme suçundan ömür boyu hapse mahkum edilmesini talep ederken Ö.Y.'nin cinayete iştirak ettiğine yönelik kanıt olmadığını ve suç delillerinin ortadan kaldırılmasına yardım ettiğini belirterek 5 yıla kadar hapse mahkum edilmesini istedi.

Mahkeme, duruşmayı 8 Nisan'a erteledi.

emel gür ramazan yılmaz kocasını eşini öldürüp tandırda yaktı