Kokain Çektiği Öne Sürülen AKP'li Ayvatoğlu, "İşini Bilen Memur" Çıktı

TAKİP ET

Kokain çektiği öne sürülen görüntülerde aslında pudra şekeri çektiğini iddia eden AKP'li Ayvatoğlu hakkında açığa çıkarılan yeni bilgiler, AKP'nin il ve ilçe belediyelerinde nasıl bir bezirganlık kurduğunu gözler önüne seriyor.

Gazeteci Fatih Ergin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Ayvatoğlu'nun yükselişini şu şekilde anlattı:

"Ayvatoğlu, Kastamonu araba pazarında 5 TL'ye fotoğraf çekerken, 2014'te belediye AKP'ye geçince Kültür Müdürü oluyor. Şirket kurup belediyeye ajanda, kalem takvim vs gibi promosyonları satıyor.

Belediye personelinin aktardığına göre, Ayvatoğlu'nun bastığı kağıt üzerinde 100 bin takvim görünüyorsa, bunun 15-20 bini belediyeye geliyor! Diğer promosyonlarda da yöntem aynı. Bu arada sıfır bir BMW alıyor ama dönemin belediye başkanının isteği ile satıp yerine Audi alıyor. 

İşleri büyütüp Kastamonu’da yeme- içme sektöründeki birçok firmaya ortak oluyor. İşlerini aynı şekilde yürütüyor. Mesela; ortak olduğu bir çekme helva firması neredeyse her gün belediyeye helva satıyor. Tabi yine kağıt üzerinde görünenden çok daha azı belediyeye geliyor!

2019’da AKP belediyeyi kaybedince ortaya çıkan ve ulusal basında da haber olan 100 bin liralık pastırma faturası da yine onun icraatlarından! AKP’nin kaybetmesinin ardından Ankara’da bir rezidansa taşınıyor ve bağlantıları sayesinde genel merkeze geçiyor…

Ve buraya kadar olanlar, buzdağının görünen yüzünden küçük bir kesit…"

Kürşat Ayvatoğlu Kokain AKP Ayvatoğlu Kokain çeken AKP'li Kastamonu Belediyesi AKP Genel Merkezi Hamza Dağ