'Köle Aranıyor': 'İdrar İçmenin Hayalini Çok Kurdum'

TAKİP ET

İnternete konulan "köle" ilanlarından birini veren Cemil, "Hizmetçi olmak, sehpa ve küllük olarak kullanılmak en iyi yaptığım kölelikler" dedi.

İnternette yayımlanan "köleler", "sahipler", "köle aranıyor" ve benzeri ilanlarda insanlar cinsiyet, yaş, ilişki durumu gibi bilgilerine yer veriyor.

DHA'nın muhabirinin bir "sahibe" olduğunu düşünerek bir kafede buluşan evli ve 2 çocuk babası olan tekstil işçisi Cemil (35), izin günlerinde kölelik yaptığını belirtiyor.



15 yıldır para ödeyerek kölelik yaptığını belirten Cemil, "Kültürel ve sosyal nedenlerden dolayı, ailemi kıramadığım için evlendim. Karşı tarafın incinmesini hiç istemem bu yüzden iradem zayıf kalıyor" dedi.

"Beni Stres Atmak Amacıyla da Kullanabilirsiniz"

"Benim için her zaman sahibe en üst konumdadır" diyen Cemil, "Önceden ne konuşulursa, nasıl bir yol izlenecekse ona uyarım. Karşı taraf bana o aidiyet duygusunu hissettirdiği zaman her şeyi yaparım. Hizmetçi köleliğinden tutun da karşı tarafın mutlu olması için ne gerekirse, her şeyi yaparım. İdrar içmenin hayalini çok kurdum ama olmadı. Hizmetçi olmak, köpek gibi muamele görmek, tasma takmanız, sehpa olarak kullanılmak, hastanelik olacak şekilde küllük olarak kullanılmak en iyi yaptığım köleliklerdir ve çok severim. İdrar da içebilirim, klozetinizi de temizletebilirsiniz. Beni stres atmak amacıyla da kullanabilirsiniz" şeklinde konuştu. 

"Sahibe Sevda", kendisine para karşılığı işkence yaptırmak için Avrupa ve Arap ülkelerinden gelen çok sayıda müşterisi olduğunu belirterek "Köleleriyle arasında cinsel bir ilişkileri olmadığını belirten "Sahibe Sevda" (33), "Benimle herhangi bir cinsel birliktelikleri mümkün değil. Fiziksel temasları da olmuyor. Tamamen içlerindeki gizemi yaşayıp onu tatmin ediyorlar" diyor.

"Köle Cebindeki Son Kuruşu, Elinden Gelse Canını Verir"

Sahibelerin köleye bu sistemde para ödemediklerini belirten Sevda, "Hatta köle cebindeki son kuruşu, elinden gelse canını verir. Bu işi yapmak isteyen çok fazla insan var ancak, gerçek bir köle, gerçek bir sahibeyi ayırt edebiliyor" ifadelerini kullandı.

"Kadın ve yabancı kölelerim de var. Arap ve Avrupa ülkelerinden de çok gelenler var. Yüksek mevkiden insanlar da var. Kesinlikle statüyle ilgili bir şey değil, asgari ücretle çalışan da geliyor. Gelenlerin yüzde 95'i evli. Evliliklerinde eşleriyle paylaşamayacakları bir durum yaşıyorlar" şeklinde konuştu.

Kardeş müşterilerinin birbirinden habersiz geldiklerini belirten Sevda, ünlü bir iş insanının ölmüş babasıyla olan tek fotoğrafını yırtmasını istediğini söyledi.

DHA Haberi Geri Çekti

DHA, 11.08'de yayımladığı haberi 11.24'te geri çekti.

Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen İtiraflar 'Sodom ve Gomore'yi Aratmadı

köle aranıyor idrar içmenin hayalini çok kurdum