Komünist Başkan'ın Kardeşi Uyuşturucu Ticareti Suçundan Tutuklandı

TAKİP ET

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu'nun kardeşi Soner Maçoğlu tutuklandı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünün edindiği istihbarat doğrultusunda Çamlık Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edildi. Böylece polis, operasyon için harekete geçti. Evden ayrılırken yakalanan Barış A. (21) ve Ahmet B. (22) gözaltına alınırken bu kişilerin üzerinde 0,66 gram metamfetamin bulundu. Daha sonra eve giren emniyet güçleri, yaptıkları aramada 4,71 gram metamfetamin ve 25,48 gram bonzainin yanı sıra bir de hassas terazi ele geçirdi. Ayrıca evdeki şüpheliler Ummuhan A. ve Soner Maçoğlu da gözaltına alındı.

Gözaltına alınan toplam dört şüpheliden Barış A. ve Ahmet B. hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra bu kişiler serbest bırakıldı.

'Güveni kötüyü kullanma’ suçundan ötürü hakkında arama kaydı olduğu ortaya çıkan Ummuhan A. ise ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak’ suçundan, Soner Maçoğlu ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi. Ummuhan A. adlî denetim şartıyla serbest bırakılırken Maçoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Komünist Başkan Maçoğlu Soner Maçoğlu Uyuşturucu