'Konteyner Almak İçin Ya CHP'ye Ya HDP'ye Üye Olacaksın Dediler' İddiası: CHP'li Öztunç Yalanladı

TAKİP ET

Bir şahıs, kendisine "Sana konteyner vermemize il başkanı bile karşı çıkıyor, gelip ya CHP'ye yada HDP'ye üye olacaksın ki üye kartıyla gelip konteynerini alacaksın" denildiğini söyledi. CHP'li Öztunç iddiaları yalanladı.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Kahramanmaraş'a gitti.

Burada depremzede vatandaşları ziyaret eden Cumhur İttifakı ekibinin lideri, bir depremzedenin elini tutarak yaşadığı durumu dinledi.

Depremzede, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'un kendisiyle bir iş adamıyla görüştüğünü ve adamın kendisine "Sana konteyner vermemize il başkanı bile karşı çıkıyor, gelip ya CHP'ye yada HDP'ye üye olacaksın ki üye kartıyla gelip konteynerini alacaksın" dediğini söyleyerek Erdoğan'a yakardı.

CHP'li Öztunç Yalanladı

CHP'li Öztunç, iddialara cevap vererek söz konusu olayın tamamen yalan olduğunu ifade etti. Öztunç'a göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çadırlarının toplanmasını ifşa etmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rahatsız etti ve hemen bir hikaye uyduruldu. Öztunç, "Siz yalana devam edin ben hemşehrilerime destek olmaya devam edeceğim" dedi.

ali öztunç Konteyner chp hdp